augustus 2018

 

---

De vakantietijd is ten einde; ik hoop dat je hebt kunnen genieten van rust en ontspanning. En ook weer kon voelen hoe fijn het is om dingen met aandacht te doen. Dit kun je ook in je drukke dagelijks leven ervaren, zoals je je misschien nog herinnert uit de tijd dat je de Mindfulnesstraining deed. Mogelijk is de beoefening wat weggezakt en wil je deze nieuw leven inblazen. Ik ondersteun je hier graag bij met het volgende aanbod: 

Je kunt als oud cursist de Mindfulnesstraining, met korting, opnieuw volgen (ik heb de training zelf ook meerdere keren gevolgd en telkens weer verdieping ervaren en nieuwe inzichten opgedaan - zeer verrijkend!). Dit jaar starten er nog mindfulnesstrainingen op vrijdagochtend 7 september, maandagavond 17 september, vrijdagochtend 7 december en maandagavond 10 december. Je betaalt dan €350,- in plaats van €450,- 

Een andere mogelijkheid is om de compassietraining te volgen: een vervolg op de Mindfulnesstraining voor mensen die nog verder willen inzoomen op lastige, hardnekkige patronen. Deze achtweekse training start op woensdagavond 5 september en kost €475,- Er zijn voor deze training nog twee plaatsen vrij.

Het is natuurlijk ook mogelijk om één of meer individuele sessies 'Mindful coaching' af te spreken om je weer op weg te helpen.

Als één van bovenstaande mogelijkheden je aanspreekt, dan kun je per mail of telefoon contact met me opnemen.

Hoe dan ook wens ik je veel momenten van aandacht toe en heilzame keuzes!

Met hartelijke groet,

Leontine Lenferink

 

 

---

Deel deze nieuwsbrief met je vrienden of stuur hem door.

---