Nieuwsbrief-Nu-n-Nu
Beste [subscriber:firstname | default:reader] [subscriber:lastname | default:reader],

We kunnen zo de neiging hebben om als het druk is maar door en door te gaan. Nog harder en sneller proberen te werken om alles gedaan te krijgen. We voelen de hete adem in onze nek. Vooral geen pauzes nemen, want dat kost tijd en onze tijd is kostbaar. Maar weet je nog hoe het was toen je, in de Mindfulnesstraining, ademruimtes nam? Je stopte....en keerde met je aandacht naar binnen. Wat is er NU? Wat merk ik in mijn lichaam en in mijn geest? En welke stemming merk ik op? Vervolgens je adem volgen - rijzen en dalen. Er niets aan veranderen, alleen maar er heel dicht bij blijven. Vaak voel je je dan wat rustiger worden - lichaam en geest op 1 plek, in het hier en nu. En na zo'n ademruimte kun je ook beter bepalen wat je nodig hebt, wat goede zelfzorg zou zijn. Je voelt je meer in balans en minder overspoeld door allerlei prikkels van buiten en van binnen. Op mijn nieuw vorm gegeven site staat de ademruimte op de homepage - ik nodig je van harte uit het weer eens te ervaren: https://nu-n-nu.nl

De oefenavonden in mijn praktijk kun je ook zien als een pauze inlassen; even stilstaan en kijken wat er is. Door de oefeningen die we dan doen kun je beter afstemmen op jezelf en de mogelijkheid creƫren om heilzame keuzes te maken en je zo prettiger te voelen. Ik laat je in een oefening ook kennismaken met de compassietraining.
Doe je mee?
Vrijdag a.s., 14 december, 19.00 - 20.30 uur in de meditatieruimte van de Remonstrantse Kerk, Laan van Meerdervoort 955 in Den Haag. Graag jezelf even aanmelden.
In 2019 zullen de oefenavonden gegeven worden op de woensdagavonden (in de regel de eerste woensdag van iedere maand, maar check dat altijd nog even op de site),19.00 - 20.30 uur.
Ik ontmoet je graag weer!

Met hartelijke groet,

Leontine Lenferink
Nu-n-Nu mindfulness Den Haag | Leontine Lenferink
MailPoet