Nieuwsbrief-Nu-n-Nu
Beste [subscriber:firstname | default:reader] [subscriber:lastname | default:reader],

Allereerst wil ik je voor 2019 een warm hart toewensen; een warm hart voor jezelf, je dierbaren en al die anderen met wie we deze wonderlijke aarde delen. En wist je al dat je een warm hart kunt voeden? Je kunt dat doen door te leren met aandacht in het hier en nu te zijn, kalmte te ervaren en focus te ontwikkelen, en zo meer en meer te kunnen leven volgens jouw waarden. In mijn praktijk ondersteun ik je graag om dit gestalte te geven. Welke activiteiten staan er binnenkort op het programma?

Compassietraining:
Als je graag verder wilt met mindfulness en hardnekkige patronen in jezelf wilt verzachten, is een compassietraining een mooi vervolg. Je kunt hier aangeven dat je geïnteresseerd bent. Ik vorm dan een groep en in overleg stemmen we de data af.

Mindfulnesstraining
Ken je mensen in je omgeving die graag mindfulness in hun leven willen brengen, wil je ze dan wijzen op de mindfulnesstraining die maandagavond 18 februari van start gaat? Dank bij voorbaat!

Oefenavonden:
De oefenavonden zullen aankomend jaar op de woensdagavonden plaatsvinden. Op een oefenavond kun je ook kennismaken met een compassie-oefening. De kosten zijn €10,- per keer als je los betaalt, of €45,- voor een strippenkaart van 5 keer, geldig in 2019. De opbrengsten gaan volledig naar een goed doel, op dit moment Stichting Kolewa in Indonesie. De eerstvolgende oefenavond is op woensdagavond 9 januari, 19.00-20.30 uur. Je kunt je hier aanmelden!

Stiltedag
Zin in een dag voor jezelf? Waar je kunt verstillen en aandacht besteden aan wat in jou aandacht behoeft? We doen mindfulnessoefeningen en ook een compassie-oefening en ervaren de kracht van aandacht en kalmte. Je bent van harte welkom op de stiltedag van zaterdag 9 februari a.s. Aanmelden kan via mijn site

Voor leerkrachten in het basisonderwijs:
Binnenkort geef ik, voor de organisatie 'Mindfulonderwijs', de module 'Mindfulness op school Primair Onderwijs'. Je leert o.a. Mindfulness activiteiten te begeleiden bij leerlingen. Nieuwsgierig? Lees hier de verdere informatie en geef je op.

Vrouwen rondom de overgang en mindfulness:
Voor deze training nemen we letterlijk afstand van ons dagelijks leven; we verlaten het vaste land en reizen af naar Terschelling.
Kaart 1
kaart 2
Verdere infomatie vind je hier.
Ik hoop je bij één of meer van deze activiteiten te ontmoeten. Als je iets 'meer op maat' wilt, neem dan gerust contact op. We kijken samen wat er mogelijk is.

Met hartelijke groet,
Leontine Lenferink
.
Nu-n-Nu mindfulness Den Haag | Leontine Lenferink
MailPoet