Nieuwsbrief-Nu-n-Nu
Beste [subscriber:firstname | default:reader] [subscriber:lastname | default:reader],
De lente is begonnen en dat kan je merken - mijn hart maakt een vreugdeklopje telkens als ik 's ochtends vroeg mijn raam open zet en de vogels hun prachtige liederen hoor zingen - mindful aanwezig bij wat er is - mmmmm!

Heb je net als ik alweer zin in Mindfulness-aan-Zee? Ik ben plannen aan t maken voor eind mei; houd mijn site in de gaten!.

Zaterdag 6 april verzorg ik een stiltedag - tijd en ruimte voor jezelf en om de oefeningen uit de mindfulnesstraining weer eens aandachtig mee te maken en te voelen hoe heilzaam dat is - oefenen in kalmte, aandacht en vriendelijkheid - Ik gun het je van harte. Er zijn nog 2 plekjes vrij en je kunt je via deze link aanmelden.

Momenteel ben ik bezig met het maken en inspreken van mindfulness-meditaties voor Schouten en Nelissen. Dit is een landelijk bedrijf dat trainingen geeft op het gebied van vitaliteit. Naast de langere meditaties heb ik ook een kortere bodyscan en zitmeditatie ingesproken ;) De meditaties komen op allerlei internetkanalen en zijn zo voor iedereen beschikbaar, Misschien vind je het fijn ze eens te beluisteren - ik ben benieuwd! Als het zover is, laat ik het je weten

De oefenavonden starten weer op woensdag 5 juni. Zoals jullie weten zijn de kosten voor deelname €10,- en gaan de opbrengsten hiervan naar Stichting Kolewa in Bali, waar mijn dochter tot aan de zomer stage loopt. Het is een stichting die fantastisch werk doet voor kinderen met een fysieke beperking (o.a. schisis en brandwonden). Deze kinderen krijgen door operaties en pedagogische hulp weer nieuwe kansen om volwaardig deel te kunnen nemen aan het leven. Kijk maar eens!

En dan is er ook nieuw aanbod op komst: samen met mijn collega uit Nijmegen heb ik een bijzondere training ontwikkeld: 'Vrouwen rondom de overgang en mindfulness'. Op mijn site kun je er al meer over lezen. Als je geïnteresseerd bent, kun je dat geheel vrijblijvend aangeven, dan houd ik je op de hoogte.

En tot slot:
* Vanaf 2 oktober, kun je op de woensdagavonden de compassietraining volgen. Dit is een mooi, verdiepend vervolg op de mindfulnesstraining. Kijk maar eens via deze link

* Op 27 mei en 30 september gaan er weer mindfulnesstrainingen van start. Je kunt je hier opgeven, of geef het door aan mensen die je het gunt!

Ik ontmoet je graag weer!

Met hartelijke groet,
Leontine Lenferink
Nu-n-Nu mindfulness Den Haag | Leontine Lenferink
MailPoet