juli 2018

Ik wens je zon op je pad en de wind in je rug

---

Mindfulness aan zee

Gisteren deed ik mee met 'yoga aan zee'. De zon en het zachte windje op mijn huid, zicht op de blauwe lucht en de eerste strandgasten die neerstreken, het geluid van het komen en gaan van de golven en de geur van de zoute zee... De zintuigen die zo helpend kunnen zijn om helemaal het 'Hier en Nu' te ervaren. Ik heb al vaker het idee gehad om 'mindfulness aan zee' aan te bieden en nu ik deze zomer niet op vakantie ga, popt het opnieuw op.

Daarom: lijkt het je fijn om, samen met anderen, mindfulnesoefeningen te doen aan zee?  Ook als je nog nooit iets met mindfulness hebt gedaan kan dit een mooie manier zijn om het eens te ervaren. Voel je welkom! We doen een wisselende combinatie van loopmeditatie, een korte bodyscan en zitmeditatie en liggende of staande bewegingsoefeningen. We verzamelen bij strandpaviljoen 'De Kwartel' (strandslag 9, bereikbaar via de Laan van Poot - opgang Fuutlaan), van waaruit we om 10.00 uur vertrekken naar een geschikte plek op het strand. We oefenen tot 11.15 uur. Je kunt je opgeven voor één of meerdere van de volgende data:

Woensdag 25 juli, 1, 8, 15 en 29 augustus

Vrijdag 3, 10, 17, 24 en 31 augustus

Neem zelf een yogamatje of strandlaken en eventueel zitkussen (dit kun je ook van zand maken) mee. De kosten zijn €10,- per keer, die je ter plekke contant kunt voldoen. Als je mee wilt doen, stuur dan een mail met de data die je verkiest naar: info@nu-n-nu.nl

 Ik ontmoet je graag!

 

Een korte mindfulnessoefening

Een pauze nemen, even tijd om af te stemmen op jezelf . Hoe is het nu? En wat is goede zelfzorg op dit moment? Deze korte ademruimte helpt je daarbij - gewoon eens ervaren!

Agenda najaar

Startdata Mindfulnesstrainingen:

Maandagavond 3 september

vrijdagochtend 7 september

Dinsdagavond 11 september - speciaal voor mensen uit het onderwijs

Startdatum Compassietraining:

Woensdagavond 5 september

Oefenavonden:

Vrijdag 7 september, 5 oktober, 2 november en 14 december

Stilte-/retraitedagen:

Zaterdag 6 oktober

zaterdag 29 september - speciaal voor mensen uit het onderwijs:

---

Deel deze nieuwsbrief met je vrienden of stuur hem door.

---