December 2017

'Wherever you go, there you are'

Jon Kabat Zinn

---

Verhuizing Nu-n-Nu mindfulness

Nu-n-nu mindfulness gaat verhuizen! Omdat ik werk en privé meer wil gaan scheiden worden alle trainingen  voortaan op een andere passende locatie gegeven; op de Laan van Meerdervoort 955. Ook de maandelijkse oefenavonden kun je daar bijwonen. Degenen die al eerder een training en/of retraitedag volgden kennen deze ruimte van de stiltedag. Privé ga ik ook, met mijn gezin, op een andere plek wonen, vlakbij waar we nu wonen, op de Laan van Meerdervoort 718. Hier zullen vanaf 1 mei 2018 alleen nog de individuele trajecten plaatsvinden.

Of het nou om een groepstraining mindfulness of compassie gaat òf om een individueel trainings- of coachingstraject: Je blijft natuurlijk meer dan welkom!

Mindfulness in het bedrijfsleven

Naast de trainingen die ik geef in mijn eigen praktijk en in het onderwijs, geef ik ook geregeld als freelancer voor 'Schouten en Nelissen' mindfulnesstrainingen in het bedrijfsleven. Wie weet merk je het als je binnenkort in contact bent met een van de medewerkers van je bank of provider. Ik ben benieuwd!

Mediteren voor War Child

Door de maandelijkse Mindful-oefenavonden kan ik telkens een mooi bedrag overmaken aan War Child. De laatste maanden was dit een bedrag van €140,- Veel dank aan iedereen die heeft bijgedragen!

Vanaf vrijdagavond 2 februari 2018, 19.00 - 20.30 uur, gaan de oefenavonden weer van start en ben je van harte welkom. Je kunt je hier opgeven.

In de agenda

•   In tijden van drukte en stress kan het helpend zijn om een korte mindfulnessoefening te doen: de ademruimte. Benieuwd? Probeer het maar eens!

• Wil je je na het volgen van de Mindfulnesstraining graag verder verdiepen, dan kun je je opgeven voor de 8-weekse compassietraining. Wil je liever in een individueel traject aandacht besteden aan specifieke 'hobbels' in jouw leven, dan kun je ook kiezen voor een traject 'Mindful coaching en compassie op maat'. Meestal bestaat dit uit 4 bijeenkomsten van anderhalf uur. Als je geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met me op.

• Startdata van de nieuwe Mindfulnesstrainingen: vrijdagochend 26 januari, vrijdagavond 25 mei en maandagavond 25 mei. Klik hier voor meer informatie

•  Gun jezelf een stille Mindful-oefendag en geef je op voor zaterdag 13 januari of 10 maart, 10.00 - 15.30 uur

• Op vrijdagavond 20 december is er een gratis Kennismakingsworkshop Mindfulness voor mensen met diabetes. Je kunt je hier aanmelden.

• Vanaf vrijdagavond 2 februari, 19.00  -20.30 uur, is er weer iedere maand een Mindful-oefenavond. Check hier de meest recente planning

Een mind- en compassievolle decembermaand wens ik je toe, met gezellige kerstdagen en een mooie overgang naar het nieuwe jaar.

Ik ontmoet je graag in 2018 weer bij één van de activiteiten van Nu-n-Nu mindfulness!

Leontine Lenferink

---
---