Mindfulness oefenbijeenkomsten

Nadat je de Mindfulnesstraining hebt gevolgd kan het prettig, inspirerend en ondersteunend zijn om bij tijd en wijle samen met anderen te oefenen. Vaak is het ook een positieve impuls om thuis de beoefening weer op te pakken en Mindfulness in je dagelijkse leven te integreren.

Daarom: Iedere maand, 19.00 – 20.30 uur, een Mindfulness oefenavond, nu tijdelijk via online contactsessies (check voor de zekerheid de data op deze site)!

Iedereen die eerder een Mindfulnesstraining heeft gevolgd bij ‘Nu-n-Nu mindfulness’ of elders, of op een andere wijze voldoende meditatie ervaring heeft, is van harte welkom!

De kosten zijn €12,- per keer. De opbrengsten (minus de kosten voor huur van de ruimte) gaan naar Stichting Kolewa in Indonesië, die geweldig werk doet om kansarme kinderen weer nieuwe perspectieven te bieden. Mijn dochter Elise heeft daar, in het kader van haar studie pedagogiek, van februari – juli 2019 stage gelopen en wij hebben haar daar met ons gezin opgezocht en met eigen ogen kunnen zien welk belangrijk werk daar, met heel veel liefde, verzet wordt. Kijk hier maar eens!


Agenda

Woensdagavond, 19.00 – 20.30 uur
13 januari, 17 februari, 26 mei, 16 juni 2021

Donderdagavond, 19.00 – 20.30 uur
25 maart 2021

Mindfulness ’s ochtends buiten beoefenen? Kijk op deze site bij ‘Mindfulness aan Zee en in ‘Meer en Bos’

Aanmelden

* Verplicht in te vullen


Pin It on Pinterest

Share This