Algemene voorwaarden

 

Aanmelding en betaling

Als je besluit deel te willen nemen aan een training, dan kun je je aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen of te bellen. Bij schriftelijke aanmelding nemen we contact met je op. Er wordt dan een gratis intake gesprek gepland om kennis met elkaar te maken en te onderzoeken of de training is waar je naar op zoek bent en of het geschikt voor je is. Mocht je na dit gesprek besluiten deel te nemen aan de training dan ontvang je een opgavebevestiging en factuur. Als de betaling is voldaan, is er een plek voor je gereserveerd. In overleg kan er ook in termijnen betaald worden.

Als je je opgeeft voor een stiltedag, retraite, oefenbijeenkomst, of voor ‘Mindfulness-aan-Zee’, dan ontvang je hiervoor een bevestiging per mail en een factuur of tikkie.

Aansprakelijkheid

Deelname aan een training of andere activiteiten is altijd geheel op eigen risico.
Bij schade door de deelnemer, wordt de deelnemer aansprakelijk gesteld.
Elke deelnemer dient zich te houden aan de voor de locatie geldende huisregels. Het is verboden te roken.

Locaties

De trainingen, stiltedagen en oefenbijeenkomsten vinden plaats in de Meditatieruimte van de Remonstrantse Kerk, Laan van Meerdervoort 955, 2564 AJ Den Haag
De retraites vinden plaats op wisselende locaties; o.a. bij De Poort in Groesbeek en De Folksheageskoalle op Terschelling
Mindfulness-aan Zee vindt plaats op het Zuiderstrand ter hoogte van strandslag 9

Annulering

Als je besluit toch niet deel te nemen aan een training laat dit dan zo spoedig mogelijk weten, zodat we jou plek aan iemand anders kunnen geven.
Tot 3 weken voor de start van de training wordt 35,- in rekening gebracht. Binnen een week voor de start van de training is geen restitutie meer mogelijk. Wel is het mogelijk de training op een later tijdstip te doen. Bij minder dan 4 deelnemers kán de training uitgesteld worden of geannuleerd. In dat geval zijn geen kosten verschuldigd en wordt het reeds betaalde bedrag gerestitueerd.
Als je besluit tijdens een training te stoppen dan heb je geen recht op terugbetaling.

Bovenstaande voorwaarden gelden ook voor een individuele training.

Door omstandigheden kunnen er soms kleine wijzigingen plaatsvinden betreffende de uren, plaats of data.

Deelname aan de mindfulness- of compassietraining betekent akkoord te gaan met de deze algemene voorwaarden.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This