Mindfulnesstraining (MBSR)

Deze training is bedoeld voor iedereen die last heeft van een overvol hoofd en graag meer ruimte wil voor zijn/haar hart. De training bestaat uit 8 wekelijkse sessies en een extra oefendag. Je krijgt geluidsbestanden en een werkboek om thuis verder mee te oefenen. In elke sessie staat een ander thema centraal. Naast veel praktische oefeningen is er ruimte voor theorie en om ervaringen te bespreken. Je krijgt ook elke week huiswerk mee. Om de heilzame effecten van mindfulness ook echt in je leven van alledag te ervaren, is het belangrijk dat je dagelijks tijd vrij maakt voor beoefening.

 

Een training volgen?

  • Een aantal keren per jaar starten we met een nieuwe training in onze oefenruimte aan de Laan van Meerdervoort 955. Deze gecertificeerde mindfulnesstraining (MBSR) kun je nu tijdelijk volgen via contactsessies online.
  • De training wordt overdag of ’s avonds gegeven.
  • Vooraf is er een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.
  • Voor de online groepstraining geldt, vanwege het wegvallen van huurkosten, tijdelijk een lager tarief van €425,- p.p incl.BTW voor particulieren. Voor individuele trainingen en aanmeldingen vanuit organisaties gelden afzonderlijke tarieven (op aanvraag). 
    Veel zorgverzekeraars vergoeden de training, meestal onder de aanvullende verzekering. Bij werkgerelateerde klachten is de werkgever soms bereid tot vergoeding.
  • Als de kosten voor jou een belemmering vormen, kunnen we samen kijken naar andere mogelijkheden.

Agenda

Maandagavond 19.15 – 21.15 uur

25 mei, 1, 8, 15, 22 en 29 juni, 6 en 13 juli 2020
De oefendag,  10.00 – 15.30 uur, plannen we in onderling overleg.

Aanmelden

* Verplicht in te vullen


Pin It on Pinterest

Share This