Mindfulnesstraining (MBSR)

Deze training is bedoeld voor iedereen die last heeft van een overvol hoofd en graag meer ruimte wil voor zijn/haar hart. De training bestaat uit 8 wekelijkse sessies en een extra oefendag. Je krijgt geluidsbestanden en een werkboek om thuis verder mee te oefenen. In elke sessie staat een ander thema centraal. Naast veel praktische oefeningen is er ruimte voor theorie en om ervaringen te bespreken. Je krijgt ook elke week huiswerk mee. Om de heilzame effecten van mindfulness ook echt in je leven van alledag te ervaren, is het belangrijk dat je dagelijks tijd vrij maakt voor beoefening.

 

Een training volgen?

  • Een aantal keren per jaar starten we met deze gecertificeerde mindfulnesstraining (MBSR) in onze oefenruimte aan de Laan van Meerdervoort 955.
  • De training wordt overdag gegeven
  • Vooraf is er een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.
  • De kosten voor een individuele live training zijn €1495,- en individueel online €1195,- Voor aanmeldingen vanuit organisaties gelden afzonderlijke tarieven (op aanvraag). 
    Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de training, meestal onder de aanvullende verzekering. Bij werkgerelateerde klachten is de werkgever soms bereid tot vergoeding.

Agenda,

Maandagavond 19.15 – 21.30 uur
17 en 24 april, 1, 8, 15 en 22 mei, 5 en 12 juni 2023,
Stiltedag, zaterdag 10 juni 2023, 10.00 – 15.00 uur

Vanaf september 2024 zijn er alleen individuele mindfulnesstrainingen mogelijk, op maat. Voel je van harte welkom om contact op te nemen!

Aanmelden

* Verplicht in te vullen


Pin It on Pinterest

Share This