Mindfulness oefenbijeenkomsten

Nadat je de Mindfulnesstraining hebt gevolgd kan het prettig, inspirerend en ondersteunend zijn om bij tijd en wijle samen met anderen te oefenen. Vaak is het ook een positieve impuls om thuis de beoefening weer op te pakken en Mindfulness in je dagelijkse leven te integreren.

Daarom: Regelmatig een oefensessie, op zaterdagochtenden, 9.30 -11.00 uur. (En als je je wat langer wilt onderdompelen, kijk dan bij ‘retraitedagen/stiltedagen’ er staan er weer twee gepland of bij de ‘meerdaagse retraite/weekendretraite’)

Iedereen die eerder een Mindfulnesstraining heeft gevolgd bij ‘Nu-n-Nu mindfulness’ of elders, of op een andere wijze voldoende meditatie ervaring heeft, is van harte welkom! 

De kosten zijn €15,- per keer; contant of via een door mij verstuurd tikkie te voldoen. De opbrengst gaat naar Stichting Kolewa in Indonesië, die geweldig werk doet om kansarme kinderen weer nieuwe perspectieven te bieden. Mijn dochter Elise heeft daar, in het kader van haar studie pedagogiek, van februari – juli 2019 stage gelopen en wij hebben haar daar met ons gezin opgezocht en met eigen ogen kunnen zien welk belangrijk werk daar, met heel veel liefde, verzet wordt. Kijk hier maar eens!

Agenda

Zaterdagochtenden in 2023, 9.30 – 11.00 uur,

14 oktober

25 november

Zaterdagochtenden in 2024

17 februari

18 mei

Aanmelden

* Verplicht in te vullen


Pin It on Pinterest

Share This