Mindfulness aan zee en in ‘Meer en Bos’

Zand onder je voeten, de zon en een frisse wind voelen op je huid, het geluid van het komen en gaan van de golven of de geur van een vochtig bos. De zintuigen die zo helpend kunnen zijn om helemaal ‘Hier en Nu’ te ervaren.

Lijkt het je fijn om in de lente- en zomermaanden, samen met anderen, mindfulnesoefeningen te doen aan Zee en in ‘Meer en Bos’?
Ook als je nog nooit iets met mindfulness hebt gedaan kan dit een mooie manier zijn om het eens te ervaren. Voel je welkom! 

We oefenen in veerkracht, zowel van ons lichaam als van onze geest, en om respectvol en met mildheid om te gaan met onze grenzen. We doen een wisselende combinatie van loopmeditatie, een korte bodyscan en zitmeditatie en liggende of staande bewegingsoefeningen.

We verzamelen bij strandpaviljoen ‘De Kwartel’ (strandslag 9, bereikbaar via de Laan van Poot – opgang Fuutlaan) of op de Muurbloemweg ter hoogte van de Aronskelkweg, van waaruit we om 9.30 uur vertrekken naar een geschikte plek op het strand of in ‘Meer en Bos’. We oefenen tot 11.00 uur. Je kunt je opgeven voor één of meerdere data.

De kosten zijn €15,00 per keer, die je ter plekke contant kunt voldoen of achteraf via een tikkie dat ik je dan toestuur.. Als je mee wilt doen, kun je je hiernaast aanmelden.

Agenda

’s Ochtends van 9.30 – 11.00 uur

Mindfulness-aan-Zee:
Zaterdag 18 juni, Dinsdag 5 juli 2022

NB: er is ook een mogelijkheid om deel te nemen aan de oefenbijeenkomsten, in onze trainingsruimte . Zie hiervoor de bijbehorende pagina op deze site

Aanmelden

* Verplicht in te vullen
Pin It on Pinterest

Share This