Mindfulness aan zee

Zand onder je voeten, de zon en een frisse zeebries voelen op je huid, het geluid van het komen en gaan van de golven en de geur van de zoute zee. De zintuigen die zo helpend kunnen zijn om helemaal het ‘Hier en Nu’ te ervaren.

Lijkt het je fijn om in de zomermaanden, samen met anderen, mindfulnesoefeningen te doen aan zee?
Ook als je nog nooit iets met mindfulness hebt gedaan kan dit een mooie manier zijn om het eens te ervaren. Voel je welkom! 

We oefenen in veerkracht, zowel van ons lichaam als van onze geest, en om respectvol en met mildheid om te gaan met onze grenzen. We doen een wisselende combinatie van loopmeditatie, een korte bodyscan en zitmeditatie en liggende of staande bewegingsoefeningen.

We verzamelen bij strandpaviljoen ‘De Kwartel’ (strandslag 9, bereikbaar via de Laan van Poot – opgang Fuutlaan), van waaruit we om 10.00 uur vertrekken naar een geschikte plek op het strand. We oefenen tot 11.15 uur. Je kunt je opgeven voor één of meerdere data; deze worden in het voorjaar 2019 weer bekend gemaakt.

Neem zelf een strandlaken mee. De kosten zijn €10,- per keer, die je ter plekke contant kunt voldoen. Als je mee wilt doen, meldt je dan hiernaast direct al aan.

Agenda

’s Ochtends van 10.00 – 11.15 uur

De data worden in het voorjaar weer bekend gemaakt

Aanmelden

* Verplicht in te vullen


De data worden in het voorjaar weer bekend gemaaktPin It on Pinterest

Share This