Mindfulness aan zee

Zand onder je voeten, de zon en een frisse zeebries voelen op je huid, het geluid van het komen en gaan van de golven en de geur van de zoute zee. De zintuigen die zo helpend kunnen zijn om helemaal ‘Hier en Nu’ te ervaren.

Lijkt het je fijn om in de lente- en zomermaanden, samen met anderen, mindfulnesoefeningen te doen aan zee?
Ook als je nog nooit iets met mindfulness hebt gedaan kan dit een mooie manier zijn om het eens te ervaren. Voel je welkom! 

We oefenen in veerkracht, zowel van ons lichaam als van onze geest, en om respectvol en met mildheid om te gaan met onze grenzen. We doen een wisselende combinatie van loopmeditatie, een korte bodyscan en zitmeditatie en liggende of staande bewegingsoefeningen.

We verzamelen bij strandpaviljoen ‘De Kwartel’ (strandslag 9, bereikbaar via de Laan van Poot – opgang Fuutlaan), van waaruit we om 9.30 uur vertrekken naar een geschikte plek op het strand. We oefenen tot 10.45 uur. Je kunt je opgeven voor één of meerdere data.

Neem zelf een strandlaken mee. De kosten zijn €10,- per keer, die je ter plekke contant kunt voldoen. Als je mee wilt doen, meld je dan hiernaast direct al aan.

Agenda

’s Ochtends van 9.30 – 10.45 uur

Zaterdag 25 mei,2019
Zaterdag 6 juli 2019
Zaterdag 20 juli 2019
Zaterdag 27 juli 2019

Zaterdag 7 september 2019

NB: er is ook een mogelijkheid om deel te nemen aan de oefenavonden, in onze trainingsruimte . Zie hiervoor de bijbehorende pagina op deze site

Aanmelden

* Verplicht in te vullen
Pin It on Pinterest

Share This